Select Page
Del 6 de febrer al 23 d’abril, diverses activiats fomentaran la lectura a la comarca del Gironès.espectacles de gran qualitat: Grans i Petits Escenaris, Escenaris Mòbils, Circ, Màgia i cafè-teatre. El teatre serà el protagonista a  la comarca del Gironès.

El Gironès, llegim! s’estrena amb la participació de 11 municipis de la comarca del Gironès.

La programació d’activitats es pot consultar a http://www.algironesllegim.com/


El Consell Comarcal del Gironès i 11 ajuntaments del Gironès han presentat avui “Al Gironès, llegim!. a la Farmàcia d’Aiguaviva, coincidint amb el fet que és el primer municipi on es comença el programa.

La presentació ha anat a càrrec de Joaquim Mateu, alcalde d’Aiguaviva, Maria Mercè Roca, Consellera de Cultura i Jaume Busquets, President del Consell Comarcal del Gironès

Mateu ha donat la benvinguda a tots els representants municipals dels diferents ajuntaments participants en el programa i ha agraït a tots els voluntaris d’Aiguaviva la seva col•laboració per poder posar en marxa aquest projecte en el municipi.

“Al Gironès, llegim! s’inicià demà i clou el 23 d’abril. Segons Maria mercè Roca, Consellera de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, seran tres mesos on al Gironès es llegirà més. Roca ha indicat que aquest programa vol fomentar la lectura arreu de la comarca en diferents activitats i a diversos emplaçaments, però sempre amb un denominador comú, el llibre i la lectura.

Per altra banda, Jaume Busquets, President del Consell Comarcal, ha valorat molt positivament que en aquesta primera edició siguin 11 els municipis que s’hi han adherit: Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Celrà, Fornells de la Selva, Llagostera, Salt, Sant Julià de Ramis, Medinyà, Sarrià de Ter i Vilablareix.

Segons Busquets es tracta d’un projecte engrescador adreçat a tots els públics que va molt més enllà de la lectura, ja que permetrà a tots els lectors conèixer els diferents municipis a partir d’activitats relacionades amb la lectura. Un tast de vi amb un llibre, aprofitar la cua del supermercat per llegir, són moltes de les activitats que proposa el programa “Al Gironès, llegim!