Select Page
S’ha programat 18 sortides per descobrir la comarca del Gironès diferenciades en funció de la dificultat de la mateixa.

La novetat d’enguany és la participació de l’empresa Haribo, la qual regala un paquet de llaminadures a cadascun dels participants.

El calendari de caminades es pot consultar en aquest enllaç.

Mou-te!, programa de senderisme guiat és el resultat de treball de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès i l’Associació de Guies de Natura del Gironès per tal que el descobrir l’entorn dels municipis del Gironès amb sortides mensuals pels racons més bonics de la comarca.

Sota el lema “No és el mateix mirar que veure”, la passejada està acompanyada d’un guia de natura que proposa al participant descobrir, enflairar i emocionar-lo amb el patrimoni natural i cultural del Gironès, tot coneixent els orígens, les tradicions i les particularitat del municipi que es visita.
Segons Quim Roca, vicepresident del Consell Comarcal, “Mou-te! permet gaudir de la comarca del Gironès des d’un altre punt de vista. El fet de tractar-se de rutes de diferents nivells permet al visitant poder gaudir de l’activitat en família, amics, o de forma individual en funció del nivell del caminador”.
Roca afegeix, que enguany s’han programat 18 excursions fet que indica que es tracta d’un activitat consolidada i arrelada a la comarca. De totes aquestes excursions 2 d’elles es troben emmarcades dins la xarxa Ennatura’t, , el festival de referència en activitats a la natura.
Neus Vila, Cap d’àrea Turisme Consell Comarcal del Gironès, explica que en aquesta edició es compta amb la col•laboració de l’empresa Haribo que obsequia a tots els participants amb una bossa de llaminadures per tal que tots els sentits siguin presents durant la vista, el gust també. 
El calendari de caminades es pot trobar a la pàgina web de Turisme Gironès. Recordar que cal inscripció prèvia i tenen un cost de 3€ pels adults i és gratuït pels menors de 12 anys.