Select Page
“Gironès, terra de passeig” vol ser el nexe d’unió entre els diferents agents turístics de la comarca per tal promocionar el Gironès.

Quim Roca, vicepresident del Gironès i Conseller Comarcal de Turisme ha valora positivament aquestes jornades tècniques per copsar d’opinió dels agents turístics de la comarca.


Aquest dijous 3 de març, s’ha portat a terme una nova taula tècnica dels Agents Turístics de la comarca amb “Gironès, terra de Passeig” a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Gironès davant de diferents empreses d’allotjament i turisme rural, empreses de turisme actiu i museus.
Quim Roca, vicepresident del Gironès i Conseller Comarcal de Turisme, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als agents turístics, destacant que el Consell Comarcal es posa a la seva disposició per informar, dinamitzar, assessorar i promocionar el desenvolupament de la marca conjunta a la nostra comarca, “Gironès, Terra de Passeig”.

La taula de tècnica ha estat dinamitzada per Neus Vila, Cap d’àrea Turisme Consell Comarcal. Vila ha remarcat que aquestes trobades ajuden a crear i consolidar les estratègies necessàries per la feina en equip, per enfortir enllaços i pel treball en la mateixa direcció.
“Gironès, terra de passeig”, té com objectiu principal el diàleg permanent amb el sector turístic del Gironès. Vila ha remarcat que la sinèrgia entre sector públic i privat és la raó de ser de l’àrea de Turisme del Consell Comarcal.
En acabar la trobada, Quim Roca ha assegurat que tot i que l’administració té uns recursos econòmics limitats, es disposa d’un excel•lent equip de recursos humans i que juntament amb el treball colze a colze dels agents turístics es poden sumar esforços, cohesionar feina i multiplicar els resultats.
Nota publicada, dijous 3 de març de 2016