Select Page
La presentació es va realitzar a Fira de Primavera de Campllong en el marc de la campanya per al foment de la recollida selectiva “SuperGironès”
La Fira de Campllong va ser la primera visita del superheroi del reciclatge.
La Campanya promoguda pel Consell Comarcal del Gironès comptarà amb diferents accions de proximitat adequades a la població de cada municipi.

Aquest cap de setmana, 2 i 3 d’abril, s’ha posat en marxa la nova campanya de l’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Gironès.

La campanya fomenta de la recollida selectiva dels residus municipals a partir de la creació d’un personatge, el SuperGironès.
La visita del superheroi del reciclatge amb els seus dos ajudants, durant la Fira de Primavera de Campllong, va donar el tret de sortida a la campanya. Aquesta està centrada a incentivar i incrementar el reciclatge entre els ciutadans d’aquells municipis amb recollida selectiva a través de contenidors de la comarca del Gironès.
La campanya estarà al carrer fins a finals de maig a partir d’un seguit d’accions de proximitat, que en seran l’eix vertebrador: informadors ambientals a peu de contenidor, a les escoles, festes populars…”.
Remarcar que el SuperGironès serà 2.0, ja que la campanya també tindrà presència digital a través de les web dels ajuntaments, la plataforma Instagram i twitter amb hashtag #supergirones…
Les persones que participin en el concurs Instagram o responguin el qüestionari que trobaran a la pàgina web del Consell Comarcal del Gironès podran aconseguir la samarreta “SuperGironès” com a obsequi.
Nota publicada, dimarts 5 d’abril de 2016