Select Page
L’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès reedita el catàleg “Camines o vas amb bici?”

Amb 29 rutes per la comarca a peu o en bicicleta, el programa està destinat al turisme d’interior i familiar.

El catàleg vol ser el material estrella d’aquesta primavera a la comarca

Després de l’èxit de la primera edició, enguany l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès ha reeditat el catàleg “Camines o vas en bici?”, dins el marc de promoció de la comarca “Gironès, Terra de Passeig”.

L’objectiu principal del catàleg és ser una eina merament pràctica, per aquest motiu cadascuna de les rutes proposades s’acompanyen d’un ortofotomapa, codi QR i una descripció de la ruta, a més d’un apartat de suggeriment. En aquest darrer apartat s’esmenta si hi ha allotjament rural, hotels o càmping a prop i, si el municipi on passa la ruta té oferta de restaurants de cuina catalana.

“Les 29 propostes es poden realitzar de forma lliure a partir de la informació facilitada a la fitxa o bé a partir de les explicacions del guies comarcals de natura”, assenyala Quim Roca, vicepresident del Consell Comarcal del Gironès i Conseller de Turisme. Aquesta és una de les prioritats de l’Àrea de turisme, donar el màxim de facilitats per tal que els visitants pugin descobrir la comarca de la manera que millor els hi convingui.

“Totes les rutes de què consta el catàleg han estat consensuades amb els Ajuntaments del Gironès, per tal que els mateixos municipis participin de primera mà en la promoció de la comarca. Des de l’Àrea prioritzem treballar en equip per aconseguir les sinèrgies necessàries i enfortir els vincles” destaca Neus Vila, Cap de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès

Moltes d’aquestes rutes es poden fer, amb reserva prèvia, dins el programa anual de passejades a peu a la comarca, els diumenges al matí. Us les recomanem!!

El catàleg es troba a disposició a la web de Turisme Gironès (http://www.turismegirones.cat/cataleg/pdf/peu-bici.pdf) així com també a totes les Oficines comarcals de Turisme.

Nota publicada el dimarts 26 d’abril de 2016