Select Page
En  el marc de la segona sessió els joves van poder treballar com potenciar la seva marca personal des de la vessant digital.

Les àrees de Joventut i de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès treballen de la mà per tal de fomentar la inserció laboral a joves.

Girona, territori integral és un programa dirigit a joves que es troben en situació de cerca de feina i ofereix eines i recursos per a garantir-la.


Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil”, regulat per l’Ordre EMO/319/2015”.

Ahir dimarts, a la seu del Consell Comarcal del Gironès, es va portar a terme la segona sessió de les càpsules formatives que treballa les competències dels joves participants per tal de garantir la seva inserció en el món laboral.
 
Les 5 càpsules formatives previstes s’emmarquen dins el programa “Girona, territori integral”. El projecte ha estat possible donada la coordinació de diferents agents implicats, entre ells, a més del Consell Comarcal del Gironès, l’Ajuntament de Girona, l’Ajuntament de Salt, la Fundació Sergi, Astrid-21 i altres entitats del territori. Aquestes càpsules es portaran a terme els dimarts fins el 7 de juliol.
 
Les 5 sessions són gratuïtes i es tracten temes com l’autoconeixement, la marca personal, les habilitats per la vida, aspectes que valoren els entrevistadors, i les xarxes socials.
 
Totes les sessions, impartides de per Laura Cespedosa, consultora de RRHH i formadora Coach estan dirigides a joves admesos en el programa “Girona, territori integral” que tenen els estudis mínims de Batxillerat 
Segons Toni Vidal, Conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès ” l’objectiu de les càpsules és poder donar als joves de la comarca un conjunt d’eines que els ajudin a tenir una inserció més fàcil i efectiva al mercat laboral”.
Nota publicada, Dimarts 4 de maig de 2016