Select Page
Sota l’eslògan, “Noves Quotes més baixes per a tothom!” l’Escola de Música del Gironès començarà el curs 2016-2017 rebaixant els preus de matriculació per facilitar l’accés a la música a tots els infants.

Des d’avui i fins 10 de juny es poden realitzar les inscripcions telemàticament des del web de l’EMG (www.emg.cat)

El nou curs 2016-2017 de l’Escola de Música del Gironès, òrgan depenent del Consell Comarcal del Gironès, proposa una vintena d’activitats per tal que els nens i els adolescents de la comarca puguin gaudir aprenent a tocar qualsevol instrument.

Les inscripcions es poden realitzar per via telemàtica (www.emg.cat) des d’avui 9 de maig fins al 10 de juny.

Per tal de facilitar l’accés a la música als infants de 3 a 5 anys, enguany s’han abaixat considerablement les quotes. Destaca el cas dels 3 primers cursos del nivell elemental de l’EMG on la quota corresponent a la matrícula i assegurança del curs escolar podrà ser bonificada en un 100% en el cas de l’alumnat que cursi “Petits Músics”, un 66% pels que cursin “Sensibilització” i en un 33% “Sensibilització II”.

A tall d’exemple, la proposta “Petits Músics” adreçada a infants de 3 anys té un cost de 22€ al mes per una activitat de 45 minuts setmanal.

Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Girona (Taialà), Quart, Sant Gregori, Sant Jordi Desvalls, Sant Julià de Ramis, Salt, Sarrià de Ter i Vilablareix són els 15 municipis de la comarca del Gironès que formen part del projecte comarcal de l’Escola de Música del Gironès.

Nota publicada, Dilluns 9 de maig de 2016