Amb la tecnologia de Blogger.

"Càpsules Formatives" treballa la marca personal

En  el marc de la segona sessió els joves van poder treballar com potenciar la seva marca personal des de la vessant digital.

Les àrees de Joventut i de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès treballen de la mà per tal de fomentar la inserció laboral a joves.

Girona, territori integral és un programa dirigit a joves que es troben en situació de cerca de feina i ofereix eines i recursos per a garantir-la.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil", regulat per l’Ordre EMO/319/2015”.

Ahir dimarts, a la seu del Consell Comarcal del Gironès, es va portar a terme la segona sessió de les càpsules formatives que treballa les competències dels joves participants per tal de garantir la seva inserció en el món laboral.
 
Les 5 càpsules formatives previstes s'emmarquen dins el programa "Girona, territori integral". El projecte ha estat possible donada la coordinació de diferents agents implicats, entre ells, a més del Consell Comarcal del Gironès, l'Ajuntament de Girona, l'Ajuntament de Salt, la Fundació Sergi, Astrid-21 i altres entitats del territori. Aquestes càpsules es portaran a terme els dimarts fins el 7 de juliol.
 
Les 5 sessions són gratuïtes i es tracten temes com l'autoconeixement, la marca personal, les habilitats per la vida, aspectes que valoren els entrevistadors, i les xarxes socials.
 
Totes les sessions, impartides de per Laura Cespedosa, consultora de RRHH i formadora Coach estan dirigides a joves admesos en el programa "Girona, territori integral" que tenen els estudis mínims de Batxillerat 

Segons Toni Vidal, Conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès " l'objectiu de les càpsules és poder donar als joves de la comarca un conjunt d'eines que els ajudin a tenir una inserció més fàcil i efectiva al mercat laboral".

Nota publicada, Dimarts 4 de maig de 2016
© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262