Select Page
Valoració molt positiva de les explotacions agràries i ramaderes del Gironès que han participat en aquesta primera edició.
L’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès ha coordinat les diferents activitats a la nostra comarca


Prop de 500 persones han participat, del 17 al 19 de maig a la primera edició del BENVINGUTS A PAGÈS al Gironès coordinat de la mà de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès.

BENVINGUTS A PAGÈS, ha estat una acció promocional que fusiona un projecte, liderat per l’Agència Catalana de Turisme  i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, que coordina la Fundació Alícia amb el suport dels Consells Comarcals de comarques catalanes.
Satisfacció, il·lusió, felicitat, són 3 dels adjectius que es repeteixen a l’Àrea del Consell Comarcal del Gironès. I no és per menys ja que s’han superat totes les expectatives, i prop de 500 persones han participat en aquesta la 1a edició, comenta Neus Vila, Cap de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès. 
BENVINGUTS A PAGÈS ha estat un èxit de participació: 4 visites, 1 restaurant i 1 allotjament rural eren les propostes del Gironès per l’activitat benvinguts a Pagès, que valoren molt positivament l’experiència i ja plantegen noves idees i activitats per realitzar de cares a l’any vinent. Els productor que han participat estan molt satisfets de l’experiència ja que els ha permès poder mostrar i explicar els seus productes als visitants i que aquests poguessin conèixer la seva producció de primera mà. 
Per una banda els visitants del Gironès han pogut gaudir de les excel·lents explicacions per part dels productors de la  Granja La Selvatana a Campllong, Celler Eccociwine a Sant Martí Vell, Celler Pago Diana a Sant Jordi Desvalls o Tomàquets Viladasens a Viladasens.
Per l’altra les visites gratuïtes a les explotacions agràries i ramaderes es van complementar amb propostes de restauració amb el menú especial “Benvinguts a pagès” i amb paquets d’allotjament per gaudir d’un cap de setmana únic, en el cas del Gironès l’Allotjament Rural Can Guinau (Aiguaviva) i el Restaurant  Ca La Maria (Llagostera)

Des de l’Àrea del Consell Comarcal del Gironès es valora molt positivament aquesta primera edició i ja que ha estat una oportunitat excel·lent per fer conèixer l’activitat agrícola, ramadera, alimentària, vinícola a la comarca.

Nota publicada, dilluns 20 de juny de 2016