Select Page
L’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès presenta una nova proposta per descobrir 6 municipis de la comarca de la mà d’un guia oficial de turisme.
Llagostera, Cassà de la Selva, Madremanya, Sant Julià de Ramis, Sant Martí Vell i Cervià de Ter són els pobles escollits en aquesta edició.

El pròxim 5 de juliol comença una nova edició de Passejades Culturals 2016, una activitat que permetrà al visitant descobrir diferents municipis amb encant de la comarca del Gironès.

La presentació oficial de “Passejades Culturals 2016” es portarà a terme el pròxim dijous 30 de juny a Sant Julià de Ramis amb la presència dels diferents sectors que fan realitat aquesta activitat promocional de la comarca.
S’han programat un total de 27 sortides entre el mes de juliol i el mes de novembre. Les sortides del mes de juliol, agost i setembre es portaran a terme el dimarts i el dijous a les 18h, mentre que les sortides de l’octubre i el novembre es faran el diumenge a les 11h. 
El visitant caldrà que realitzi una reserva prèvia a la sortida mitjançant la plataforma on-line a la pàgina web www.turismegirones.cat Les sortides, que es realitzaran amb un guia oficial, tenen el cost de 8€ per adults i 4€ per infants de 7 a 12 anys es realitzaran sempre que hi hagi un mínim de 10 persones inscrites.
Passejades Culturals és un instrument per tal que tots els municipis de la comarca del Gironès pugin esdevenir un pol d’atracció turística a partir dels la història cultural de cada poble. L’objectiu principal és que els municipi es consolidi com a referent turístic a partir del seu patrimoni cultural.
Aquesta nova activitat,  vol afegir un valor més en tots els recursos turístics que des de l’Àrea de Turisme del Gironès es treballa per fer conèixer la comarca del Gironès.  Permetre al visitant descobrir el Gironès des de diferents punts de vista i sempre amb la qualitat  d’estar acompanyats per un guia oficial de l’Associació de Guies de Girona.
Nota publicada, dimarts 21 de juny de 2016