Select Page
Escenaris 2016 ha posat punt i final a l’edició d’ enguany amb la representació de “El Tast” a l’emblemàtic edifici dels Banys Àrabs de Girona.
Uns 16.000 espectadors han pogut gaudir de prop de 100 actuacions en 20 municipis diferents de la comarca.

Des del passat mes de gener i fins avui, diferents espectacles han recorregut tota la comarca del Gironès amb l’objectiu d’apropar la cultura als municipis de la comarca. Uns 16.000 espectadors han pogut gaudir de prop de 100 actuacions en 20 municipis diferents de la comarca: Bescanó, Bordils, Campllong, Cassà de la Selva, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Girona, Llagostera, Madremanya, Medinyà, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Jordi Desvalls, Sant Julià de Ramis, Sant Martí Vell, Sarrià de Ter i Vilablareix.

La consellera comarcal de Cultura, Maria Mercè Roca, ha destacat el paper del Consell Comarcal, amb el suport de la Diputació de Girona, com a dinamitzadors i coordinadors de l’esforç que el conjunt de municipis dediquen al seu propi projecte cultural local. Al mateix temps, Roca ha recalcat l’aportació una dimensió comarcal a aquests projectes locals, fent-los útils i visibles per al conjunt dels ciutadans de tota la comarca.

Per altra banda, Jaume Busquets, President del Consell Comarcal del Gironès ha assegurat que Escenaris és el reflex d’una gestió mancomunada per poder articular serveis i projectes de qualitat, fent possible que tothom pugi accedir a la cultura amb les mateixes condicions.

Escenaris 2016 ha posat el punt i final avui al vespre amb la representació de “El Tast” a l’emblemàtic edifici dels Banys Àrabs de Girona. Els espectadors han gaudit de la combinació exquisida de música, tast de vins. Un espectacle que gira a l’entorn d’una misteriosa ampolla de vi que el protagonista necessitarà identificar mitjançant un tast del qual els espectadors també han estat partícips.

Amb dotze  edicions, Escenaris, ha permès consolidar la programació de teatre professional en tots els racons de la comarca. Aquesta activitat mancomuna l’acció cultural dels ajuntaments dotar-los de més i millors eines de programació. A més, potencia un públic itinerant que fa més sostenibles els espectacles i, donant lloc a un altaveu per a tot tipus de propostes, amb independència de les dimensions del municipi que presenti l’obra.

Nota publicada, divendres 1 de juliol de 2016