Select Page
El Consell Comarcal, juntament amb els ajuntaments de Fornells de la Selva i Vilablareix, volen ajudar a inculcar i sensibilitzar l’art i la creativitat dels infants amb l’obertura d’unes noves aules d’experimentació i orientació artística per a infants de 3 a 5 anys.

Amb aquesta acció es complementa l’oferta de l’Escola d’Art i Creativitat del Gironès, amb la ja consolidada, destinada a infants de 6 a 12 anys.

Enguany l’Escola d’Art i Creativitat del Gironès comptarà amb dos municipis. Fornells de la Selva com a municipi pioner i Vilablareix com a novetat.


El Consell Comarcal del Gironès i els ajuntaments de Fornells de la Selva i Vilablareix, volen reafirmar i ampliar el seu compromís per fer arribar la cultura i l’art als infants de la comarca. Amb l’oberta d’una nova aula, els nens de 3 a 5 anys tindran un espai destinat a l’experimentació i orientació artística adequat a la seva franja d’edat.

Aquest projecte sorgeix amb la idea de donar als infants des de P3 a P5 la possibilitat de desenvolupar-se en diferents disciplines artístiques. L’aula permetrà als alumnes poder descobrir quina és la vessant artística amb més capacitat, per tal de poder-la desenvolupar de cares al futur. 
Totes les activitats estaran dirigides per professionals especialitzats. La finalitat pedagògica és aconseguir potenciar la sensibilitat artística individual de cada infant en una doble vessant: aproximant-lo a les diferents tipologies d’arts i animant-lo a participar d’activitats col•lectives.
A l’Escola d’Art i Creativitat del Gironès neix una nova aula i també ho fa en quan a poblacions adherides. Enguany Vilablareix s’afegeix al projecte, conjuntament amb Fornells de la Selva.
El període de matriculació es troba obert i es pot realitzar via on-line a través de la web de la l’Escola www.eacg.cat El preu de l’activitat és de 20€ al mes pels aules de 3 a 5 anys i 23€ al mes pels aules de 6 a 12 anys.
Nota publicada, Divendres 29 de juliol de 2016