Select Page
L’Escola de Teatre del Gironès està a punt d’engegar un nou curs, amb dues novetats: un avançament de les classes, que començaran la setmana vinent, i una nova aula a Cassà de la Selva.

Les matriculacions estaran obertes tot el mes i es poden fer des del web www.etgirones.cat

L’Escola de Teatre del Gironès (ETG) és un projecte educatiu del Consell Comarcal del Gironès que compta amb la participació dels ajuntaments de Bescanó, Cassà de la Selva, Fornells de la Selva, Llagostera,Sant Gregori, Sarrià de Ter i Vilablareix, els quals acullen una aula cada un, juntament amb la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt.
L’escola que s’adreça als nens i nenes de 7 a 12 anys, ofereix un aprenentatge en tècniques teatrals, que els enriqueixen la seva etapa educativa, i els apropa al món del teatre i de les arts escèniques en general.
Com a particularitat, l’ETG s’estructura per tota la comarca, arriant a poblacions que per si soles no podrien tenir un servei educatiu com aquest. Amb la mancomunació del servei s’aconsegueix portar l’educació teatral a prop de molts nens del Gironès.

Nota publicada, Dimecres 7 de setembre de 2016