Amb la tecnologia de Blogger.

A la Coral Interval només hi faltes TU !!

Amb eslògan "A la Coral Interval només hi faltes TU!"  la formació musical de Cervià de Ter vol animar a totes les persones de la comarca i rodalies a participar del seu projecte i augmentar el nombre de cantaires.

La Coral Interval assaja cada divendres de 9 a 10 del vespre al Monestir de Santa Maria de Cervià de Ter amb la direcció del professor Euken Ledesma de l'Escola de Música del Gironès.

Aquest projecte rep la col·laboració de l'Ajuntament de Cervià de Ter i de l'Escola de Música del Gironès del Consell Comarcal del Gironès. La coral està destinada a totes les persones adultes del municipi i comarca que tinguin ganes de cantar. Per a participar-hi no és necessari tenir cap tipus de formació musical.

Segons Roser Estañol, Consellera responsable de l'EMG i Alcaldessa de Cervià de Ter "les activitats de promoció musical són un dels eixos en què volem treballar tant des Consell com des de l'Ajuntament". "Volem que totes les persones de la comarca que els agradi cantar, trobin en la Coral Interval un espai on gaudir de la música i poder fer moltes altres activitats", ha afegit Estañol.

La Coral Interval ha anat creixent a poc a poc amb integrants, però amb aquesta campanya es vol aconseguir animar a que més cantaires en formin part, per tal de poder ampliar el seu repertori i poder-lo interpretar arreu del territori.

Nota publicada, divendres 30 de setembre de 2016
© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262