Amb la tecnologia de Blogger.

Aquesta tardor, vine al CPNL i connecta’t al català!

•    El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix cursos de català de tots els nivells, des de l’inicial fins al superior (C2), de forma presencial, en línia o combinant les dues modalitats

•    Per a sectors professionals s’imparteixen cursos especialitzats i càpsules formatives d’aspectes concrets per millorar l’expressió oral i escrita

•    Per practicar la llengua fora de l’aula, el CPNL també organitza activitats complementàries de llengua i cultura i de pràctiques amb Voluntariat per la llengua.
Vine a informar-te dels cursos presencials que pots fer a Girona, Salt, Cassà de la Selva i Llagostera i de totes les altres opcions possibles.

En tots els cursos el CPNL aporta les eines necessàries perquè els alumnes siguin capaços de relacionar-se oralment i per escrit amb el seu entorn personal i professional. En aquest sentit, el Consorci ofereix cursos especialitzats per a les empreses, amb l’objectiu de fomentar l’aprenentatge i l’ús del català en l’entorn laboral, com a recurs de millora competencial.

Una oferta flexible, que va més enllà de les aules
Una de les aportacions  del CPNLque enriqueix l’ensenyament de la llengua catalana és el gran nombre d’activitats culturals que organitza o que coorganitza amb altres entitats del territori. Aquestes activitats culturals faciliten la pràctica de la llengua i el seu aprenentatge en contextos reals i no formals fomentant el coneixement de l’entorn i la cohesió social.
El Consorci t’ho posa fàcil: en el seu web ofereix un cercador de cursos que permet buscar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat. La inscripció als cursos del CPNL es farà durant tot el mes de setembre fins a mitjans d’octubre.

Certificats oficials
Els cursos del català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Sobre el Consorci per a la Normalització Lingüística
El Consorci per a la Normalització Lingüística és una institució pública dedicada a la formació i al foment de l’ús de la llengua en tots els contextos  de la societat catalana i a facilitar la cohesió social mitjançant l’ús de la  llengua.

El CPNL, integrat per la Generalitat de Catalunya i per diversos ens locals, compta actualment amb 22 centres de normalització lingüísticaen146 punts de servei a tot el territori català.
Informació i inscripcions:

Servei Comarcal de Català del Gironès (c. Riera de Mus, 1A Girona)
972 21 32 62 / girones@cpnl.cat
Servei de Català de Girona (c. Ciutadans, 18 Girona)
972 22 06 63 / girona@cpnl.cat
Oficina de Català de Salt (Factoria Comarcal Coma Cros)
972 24 91 91 / salt@cpnl.cat

www.cpnl.cat/girona

Per ampliar aquesta informació:
Contacte: Servei Comarcal de Català del Gironès (CNL de Girona)
M. Salut Coll girones@cpnl.cat
972 21 32 62
© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262