Select Page


Quim Roca, Vicepresident del Consell Comarcal del Gironès ha participat en la inauguració de la 8a edició del ShoppOut organitzat per la Fundació Noguera.
Roca ha felicitat a l’organització i ha destacat “la funció indispensable de la Fundació Noguera i el seu treball d’inclusió social en el dia a dia. A més, Roca ha afegit que “Aquest és un esdeveniment que ja forma part del calendari gironí, és un referent a la ciutat de Girona i a tota la comarca”.

ShoppOut compleix ja 8 edicions on la innovació, la millora i l’avanç formen part dels objectiu d’aquest projecte social. Per arribar-hi compte amb l’ajuda d’institucions, empreses i col·laboradors als quals cal agrair la seva implicació per fer possible aquest escenari únic.
Des del Consell Comarcal del Gironès, s’anima a anar, compartir i omplir la 8a edició del ShoppOut que durant aquests dies contribueix en aquesta enorme tasca social. 
Nota publicada, dimecres 5 d’octubre de 2016