Select Page
Ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal del Gironès han sol·licitat al Servei d’Ocupació de Catalunya la seva participació per a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil.

Clica aquí per conèixer les places ofertades pel Consell Comarcal del Gironès


Els requisits per optar-hi són tenir estudis de grau universitari, de cicles formatius o certificats professionals, joves fins a 29 anys, estar a l’atur i ser demandant d’ocupació. Amb la inscripció del programa de Garantia Juvenil, el jove podrà optar a ofertes de treball temporal, per un termini de 6 mesos en contracte de pràctiques remunerades.

Amb aquesta participació, els 11 Ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal del Gironès vol facilitar als joves formats la possibilitat de poder accedir al mercat laboral en feines relacionades amb els estudis que han realitzat.
Segons Jaume Busquets, President del Consell Comarcal del Gironès, “la participació en aquest programa permet als joves conèixer de primera mà el funcionament de les administracions públiques del Gironès i, accedir a una primera feina laboral.” Busquets, ha afegit que es vol establir un win to win entre els joves i els Ajuntaments.
Enguany són 83 les places ofertades dins el programa Contracte amb Pràctiques. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa “Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya regulat per l’Ordre TSF/213/2016.”
Les places es distribueixen de la següent manera:
Ajuntament de Bescanó – 1 plaça
Ajuntament de Bordils – 1 plaça
Ajuntament de Canet d’Adri – 1 plaça
Ajuntament de Cassà de la Selva – 5 places
Ajuntament de Celrà – 5 places
Ajuntament de Girona – 46 places
Ajuntament de Salt – 10 places
Ajuntament de Sarrià de Ter – 1 plaça
Ajuntament de Sant Gregori – 1 plaça
Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà – 3 places
Ajuntament de Vilablareix – 1 plaça
Consell Comarcal del Gironès – 8 places

Per poder accedir a la feina, o per més informació, cal contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès a partir del mail speg@girones.cat, al telèfon 972213262 o bé adreçar-se a l’Ajuntament que oferta la plaça.

Nota publicada, dimarts 18 d’octubre de 2016