Amb la tecnologia de Blogger.

El Consell Comarcal del Gironès anima a anar, compartir i omplir el ShoppOut de la Fundació NogueraQuim Roca, Vicepresident del Consell Comarcal del Gironès ha participat en la inauguració de la 8a edició del ShoppOut organitzat per la Fundació Noguera.

Roca ha felicitat a l'organització i ha destacat "la funció indispensable de la Fundació Noguera i el seu treball d'inclusió social en el dia a dia. A més, Roca ha afegit que "Aquest és un esdeveniment que ja forma part del calendari gironí, és un referent a la ciutat de Girona i a tota la comarca".
ShoppOut compleix ja 8 edicions on la innovació, la millora i l'avanç formen part dels objectiu d'aquest projecte social. Per arribar-hi compte amb l'ajuda d'institucions, empreses i col·laboradors als quals cal agrair la seva implicació per fer possible aquest escenari únic.

Des del Consell Comarcal del Gironès, s'anima a anar, compartir i omplir la 8a edició del ShoppOut que durant aquests dies contribueix en aquesta enorme tasca social. 

Nota publicada, dimecres 5 d'octubre de 2016
© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262