Select Page

El President de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch, va presidir ahir al vespre el Consell d’Alcaldes del Gironès. Com ja s’ha fet en d’altres comarques, l’ACM va aprofitar aquest fòrum per informar als dirigents municipals dels diferents serveis que presenten com associació als Ajuntaments.


Buch els va donar detalls sobre l’ACM i els va recordar que l’Associació vol conèixer de primera mà les seves necessitats. “La millor manera de saber quines són les problemàtiques dels municipis és trepitjant el territori. Només així sabrem com els podem ajudar” assegurava el president de l’ACM, durant la trobada amb els alcaldes i alcaldesses del Gironès. 
La presència del també alcalde de Premià de Mar va servir per debatre amb els Alcaldes sobre les preocupacions envers les problemàtiques del cànon de l’aigua, les convocatòries del Servei d’Ocupació de Catalunya, així com l’estat del procés de participació a GovernsLocals.cat.
Per altra banda, Jaume Busquets, President del Consell Comarcal del Gironès va afirmar que aquestes trobades ajuden a donar veu als càrrecs electes del territori que són els que cada dia es troben en les dificultats de gestionar el seu Ajuntament. Busquets va recalcar que “El Consell Comarcal és un Ajuntament d’Ajuntaments i hem de treballar per tal que aquests pugin gestionar de la forma més senzilla possible; només així es podrà agilitzar l’administració”.

Nota publicada, dimecres 30 de novembre de 2016