Select Page
La primera edició del programa, duta a terme durant l’any 2016, arriba al seu fi havent atès a 19 joves al Consell Comarcal del Gironès, un 84% dels quals han assolit un lloc de treball i la majoria relacionat amb els seus estudis.
Des del Consell Comarcal del Gironès es vol agrair a tots els joves participant la seva implicació amb el programa, felicitar-los per la feina ben feta i per haver assolit una ocupació.    

Així mateix agrair a les àrees de promoció econòmica dels municipis del Gironès i a les entitats del tercer sector per la seva col·laboració amb el programa.
 
Finalment recordar que si sou joves, heu finalitzat els estudis i no esteu treballant podeu apuntar-vos a la Garantia Juvenil i beneficiar-vos dels programes del 2017 per formar-vos i/o trobar feina, demaneu més informació a garantiajuvenil@girones.cat
Nota publicada, dimecres 28 de desembre de 2016