Select Page
Ahir al migdia el President del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, va donar la benvinguda als alumnes que participaran en el rodatge de l’spot publicitari dels Banys Àrabs. Els universitaris estaran dues setmanes a la ciutat i una de les seves tasques educatives serà la gravació i edició d’un anunci publicitari.
La col·laboració es realitza amb l’Escola Universitària ERAM i anirà a càrrec d’alumnes belgues que participen en un ERASMUS, que en tot moment estaran tutoritzats per professors de referència.

La relació de col·laboració es basa en dos objectius. Per una banda l’elaboració un spot publicitari de l’emblemàtic edifici per tal de poder-lo penjar a la seva pàgina oficial i poder promocionar via xarxes socials i mitjans de comunicació comarcals els Banys Àrabs.  Per l’altre, la vessant acadèmica de poder realitzar un mètode del cas real pels alumnes estrangers.

Una de les característiques principals d’aquesta col·laboració és que la creació de l’spot totalment lliure per part dels joves, ja que no se’ls marcat cap pauta o guió. Des del Consell Comarcal interessa conèixer  com perceben aquests joves un equipament amb tants anys d’història i quin és el tret que en ressaltaran

Segons el President del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, s’està treballant per poder tenir una relació més estreta en les diferents escoles formatives i universitats de la nostra comarca. “Creiem que les administracions han de propiciar la relació amb els centres de formació, especialment entre el seu alumnat i professorat” ha afirmat Busquets.

Nota publicada, dimarts 17 de gener de 2017