Select Page
Recurs turístic de referència que aglutina les diferents les activitats que es porten a terme al Gironès al llarg del 2017 amb un nou format.

Aquest any la comarca del Gironès aposta per esdeveniments de natura, familiars, culturals, gastronòmics i, com a novetat, els esportius

Totes les activitats es poden consultar on-line a la pàgina web de Turisme Gironès i recollir físicament a l’Oficina Comarcal de Turisme i als Ajuntaments de la comarca.

Què fem avui? és el resultat de treball de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès i els Ajuntaments de la comarca, que han  unit esforços per editar un únic document amb tots els d’esdeveniments de referència del Gironès.
Neus Vila, Cap d’àrea de Turisme Consell Comarcal del Gironès, explica que “la campanya de presentació del calendari d’aquest 2017 va lligada a l’efecte d’immediatesa”. “Volem que el visitant sàpiga on anar, què fer i què descobrir al Gironès d’una forma clara i ràpida a través del díptic informatiu, de la pàgina web o presencialment visitant l’Oficina Comarcal de Turisme”, ha afegit Vila.
Què fem avui? és un recurs turístic que esdevé el valor afegit imprescindible per incentivar el creixement del turisme familiar, el nombre d’estades a les cases de turisme rural i als hotels de la comarca; és a dir, promocionar turística i econòmicament el Gironès.

La publicació té un format de desplegable i pràctic, que proporciona al visitant poder diferenciar amb una icona el tipus d’activitat es realitza en el municipi. Enguany com a novetat s’ha afegit una nova categoria: esport.  Aquesta incorporació és el resultat de la proposta realitzada per polítics, tècnics i agents en el marc de la Taula Tècnica de Turisme sobre la rellevància de les activitats esportives que es porten a terme aquest any a la comarca. D’aquesta manera el catàleg 2017 queda dividit en 5 blocs: natura, familiar, cultura, gastronomia i esport.
 

En aquesta edició es poden trobar com a principals novetats la Festa de la Cervesa de Sant Julià de Ramis, el Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show a Girona, la Fira del Tap de Cassà de la Selva o la mostra gastronòmica Tasta l’Estiu de Bescanó. Totes aquestes seguides per un munt de fires emblemàtiques ja consolidades a la comarca com la millora de la Fira d’Aiguaviva denominada com Aquaviva Medievalis, la nova incorporació Festa d’en Bernat Banyut de Celrà  o la Festa Remença itinerant que enguany se celebra a Sant Gregori.
 
Segons Quim Roca, vicepresident del Consell Comarcal, “es tracta d’una eina turística que agrupa 82 esdeveniments. Un instrument per tal que tots els municipis de la comarca pugin esdevenir un pol d’atracció turística a través de les seves activitats. Enguany els municipis del Gironès es reinventen amb noves propostes i es consoliden moltes activitats de qualitat a la comarca”.  
Nota publicada, dijous 26 de gener de 2017