Select Page
Aquest matí s’ha portat a terme la 7a Jornada de Delegats i Delegades de 2n d’ESO del Gironès de la mà de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès i la participació de nombrosos Ajuntaments de la comarca.
 
A banda de la formació tècnica i personal, les jornades volen ser un reconeixement a la tasca desinteressada que realitzen aquests estudiants de Secundària. 

A l’acte hi han assistit 15 centres de la comarca amb una participació de més de 120 delegats i delegades. La jornada s’ha enfocat amb exercicis merament pràctics per tal que  representats d’estudiants es puguin desenvolupar millor en diferents situacions (com posar pau, fer una assemblea, parlar en públic, gestió d’emocions, com informar, com exposar). La jornada s’ha dividir en 3 blocs, dels quals 3 s’han fet a primera hora del matí i la resta abans del migdia.

Jaume Busquets, President del Consell Comarcal del Gironès, ha valorat molt positivament la jornada. “És important refermar el destacat component educatiu que tenen moltes de les accions liderades i coordinades des del Consell Comarcal”. Busquets ha afegit que cal realitzar accions d’aquestes característiques per tal de poder  encoratjar als joves a ser agosarats en les seves propostes i ferms amb el compromís de fer créixer i millorar plegats la comarca i el país”.

Nota publicada, divendres 10 de febrer de 2017