Select Page
Els Ajuntaments d’Aiguaviva, Bescanó, Fornells de la Selva, Sant Gregori i Vilablareix amb la col·laboració del Consell Comarcal del Gironès han redactat un Pla d’acció adreçat a la dinamització i desenvolupament socioeconòmic de la comarca del Gironès titulat “Pla d’acció de l’àrea urbana sud- oest del Gironès 2016-2020”.L’objectiu general del Pla d’Acció de l’àrea urbana sud-oest del Gironès és contribuir a definir un model territorial que permeti fomentar el desenvolupament de l’àrea urbana sud-oest del Gironès, i dinamitzar la seva activitat econòmica i d’ocupació.

Els objectius específics estan definits en cinc línies estratègiques:
  1. Augmentar col·lectivament la capacitat de tirar endavant projectes.
  2. Suport al Desenvolupament local als Ajuntaments.
  3. Atracció i dinamització de l’Activitat econòmica.
  4. Millorar els instruments per afavorir l’ocupació a l’àrea urbana sud-oest del Gironès.
  5. Fomentar la millora contínua.
El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya atorga al Consell Comarcal del Gironès la subvenció sol·licitada per a la contractació de l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) per un període d’un any a jornada completa amb l’objectiu de desenvolupar el Pla de Treball de l’àrea urbana sud-oest del Gironès 2016.
Amb el suport de 
 
Nota publicada, dimecres 22 de febrer de 2016