Select Page
En l’edició 2016-2017 del Programa Treball i Formació del SOC s’han realitzat un total de 29 contractacions per a la realització de tasques com informadors energètics, agents cívics i suport als equips de neteja d’espai municipals, als municipis del Gironès.
Aquests contractes subvencionats permeten oferir experiència laboral i formació als seus participants, per tal de millorar la qualificació professional de persones en atur.
 Enguany s’han introduït la figura de l’informador/a i auditor/a energètic, que pretén informar i donar consells sobre les bones pràctiques ambientals i estalvi energètic domèstic,  i la figura  de l’agent cívic, per a la millora de la recollida selectiva i de la convivència ciutadana, que donen servei a varis municipis del Gironès.

    
 
   
Nota publicada, dimecres 22 de febrer de 2017