Select Page
Aquest matí s’ha dut a terme la primera jornada de formació en polítiques i gestió cultural organitzada pel Consell Comarcal del Gironès.
Prop de 40 participants de les comarques gironines i representants de la comarca de l’Alt Empordà  s’han pogut formar en temes diferents com polítiques culturals, gestió pública i drets fonamentals, diversitat cultural, convencions internacionals i bones pràctiques, entre altres.

La jornada ha anat a càrrec Gemma Carbó Ribugent i Alfons Martinell directors de la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona.

Maria Mercè Roca, Consellera de Cultura, ha manifestat la voluntat que aquesta sigui la primera de moltes jornades culturals. “Volem que els electes i els tècnics ens facin arribar les seves necessitats per tal de poder oferir formacions de qualitat i útils per la gestió de la cultura”. Roca ha afegit “Des del Consell Comarcal del Gironès, apostem per fer arribar la cultura a tots els nivells, una bona formació dels professionals és clau una gestió eficaç”.

Nota publicada, dijous 23 de febrer de 2017