Select Page
Aquest matí s’ha posat en marxa a l’Escola Forn d’Anells de Fornells de la Selva la nova campanya SuperGironès de l’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Gironès de foment de la recollida selectiva de la fracció orgànica amb la presència del viceperesident del Consell Comarcal del Gironès, Quim Roca, l’alcalde de Fornells de la Selva, Narcís Boschdemont, el director de l’escola, Ferran Jiménez juntament amb alumnes i mestres de l’escola.

Si l’any passat la campanya es basava en la figura d’un heroi, aquest 2017 serà una Superheroïna la que lideri la recollida selectiva dels residus municipals.

La visita de la Superheroïna del reciclatge al centre educatiu de Fornells de la Selva ha donat el tret de sortida a la campanya. Enguany aquesta està centrada en el foment de la recollida de la fracció orgànica i contra el malbaratament alimentari als menjadors escolars.
Per aquest motiu la SuperGironès s’ha desplaçat a una de les escoles participants per a fer entrega als delegats del comitè verd la lona informativa per tal que pugin explicar a tots els seus companys de classe com separar els residus orgànics i la importància de no abocar menjar a la brossa. 
La campanya també estarà present als carrers de diferents municipis fins a finals de maig a partir d’un seguit d’accions de proximitat, principalment a les escoles.  A més a més es col·locaran 300 vinils de la campanya als contenidors de matèria orgànica per tal de resoldre dubtes i informar als ciutadans d’aquesta campanya.
Remarcar que novament SuperGironès serà 2.0, ja que la campanya també tindrà presència digital a través de les web de les escoles, la plataforma Instagram i twitter amb hashtag #supergirones A més els ciutadans podran participar en un concurs on-line responent un qüestionari o bé enviant una fotografia de casa seva reciclant la fracció orgànica a supergirones@girones.cat. Tots ells rebran una samarreta del “Jo també reciclo l’orgànica, sóc Súper Gironès”com a regal.

Segons Quim Roca, Vicepresident del Consell Comarcal del Gironès,  “Des del Consell reafirmem la nostra proposta de millorar de forma immediata els resultats en reciclatge”. “Centrar la campanya a les escoles amb els infants és apostar i treballar pel medi ambient i un futur millor per a tothom”, ha afegit Roca.

Contesta aquest qüestionari i guanya una samarreta

Nota publicada, dimarts 28 de febrer de 2017