Amb la tecnologia de Blogger.

Campanya per a la millora de la recollida de la poda i la jardineria al Gironès

Durant el proper mes, l’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Gironès i diversos Ajuntaments de la comarca iniciaran una campanya per facilitar la recollida de la poda i les restes de jardineria a la ciutadania. Per aconseguir-ho es distribuiran sacs de ràfia per facilitar la recollida de la poda i les restes de jardineria a les cases interessades. 

En total es distribuiran 1.000 sacs de ràfia de 125 litres als municipis d'Aiguaviva, Bescanó, Campllong, Canet d'Adri, Cassà de la Selva, Flaçà, Fornells de la Selva, Madremanya, Medinyà, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis, Sant Martí de Llémena i Sarrià de Ter. Els usuaris interessats podran passar a buscar una bossa per la recollida de poda a l'Ajuntament, fins a l'esgotament d'existències. 
Amb aquesta campanya es vol posar en relleu aquesta recollida selectiva: informar dels punts de recollida de les restes de poda i jardineria a la població i de quins són els residus que s'han d'abocar en el contenidor de poda i quins residus es consideren impropis.

Segons Quim Roca, Conseller de Medi Ambient, l''objectiu final és evitar que els residus de poda es llencin dins dels contenidors de rebuig i acabin als abocadors. Roca afegeix que una recollida de poda, dirigida al seu compostatge  es transforma de nou en adob natural i, d'aquesta manera, es tanca el cicle de la matèria orgànica.

Nota publicada, dimarts 14 de febrer de 2017
© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262