Select Page
Les àrees de Joventut i de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès treballen de la mà per tal de fomentar la inserció laboral a joves.

La formació professionalitzadora d’atenció al client, s’emmarca dins el programa Joves per l’Ocupació.


Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’Ocupació”, regulat per l’ordre EMO/251/2014, modificada per l’ordre EMO/254/2015.

Des del 13 de febrer fins el 7 d’abril, 15 joves entre 16 i 25 anys s’estan formant en un curs d’atenció al client de 200h al centre de visitants del Consell Comarcal del Gironès, ubicat al municipi de Sarrià de Ter. El compliment de l’assistència al curs, junt amb la superació del mateix, permet als joves la possibilitat de poder fer pràctiques en empreses.

L’objectiu del programa és inserir aquests joves en el món laboral, possibilitant una futura contractació dels mateixos i/o el retorn al sistema educatiu. A més, tots aquells participants a qui els manquin els estudis d’ESO, tenen la possibilitat de matricular-se gratuïtament a l’Escola d’Adults per tal d’obtenir-los.

Aquest programa tutelat directament per una tècnica llicenciada en psicologia, és el reflex de la sinèrgia entre dues àrees del Consell Comarcal, la de Joventut i la de Promoció econòmica, que treballen conjuntament per tal de millorar el futur del joves del Gironès.

Nota publicada, dimecres 8 de març de 2017