Select Page

http://www.girones.cat/p/expojove.html


Us presentem un any més la programació de la XII edició d’Expojove
Un any més, el lema escollit… dissenya el teu futur!…. respon a la voluntat que aquesta fira aglutini opcions diverses que permetin a estudiants, professorat, treballadors, persones que estan sense feina o que volen crear una empresa, educadors, informadors juvenils i orientadors, pares i mares  que volen conèixer les opcions pels fills, etc. dissenyar el seu futur. 

Per això, a l’estructura de la fira dels anys anteriors (xerrada d’orientació i visita al saló), s’hi afegeixen un munt de sessions curtes i tallers pràctics pensats perquè els assistents puguin complementar la seva visita amb continguts sobre formació, ocupació, emprenedoria i altres recursos i que sigui una mostra dels serveis i recursos que existeixen.
http://www.girones.cat/p/expojove.html

PROGRAMACIÓ XERRADES INFORMATIVES PER DIES

Segueix-nos a  #expojove 
Nota publicada, dijous 16 de març de 2017