Select Page
L’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Gironès amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya i diversos ajuntaments inicia la Campanya de foment de la recollida selectiva de la fracció orgànica “Súper Gironès”. A partir del mes de febrer  i fins el mes de juny la nostra súper heroïna del reciclatge visitarà les escoles del Gironès per tal de realitzar diverses accions de sensibilització ambiental:
·       Foment de la recollida de la fracció orgànica i contra el malbaratament alimentari als menjadors escolars. s’ha lliurat a cada escola una lona informativa que recorda al alumnat com separar els residus orgànics i la importància de no abocar menjar a la brossa.
 ·      Concurs “Súper Gironès“: la població  pot participar en un concurs via digital on responent un qüestionari i enviant una fotografia separant la fracció orgànica a casa a supergirones@girones.cat o penjant-la a Instagram amb l’etiqueta #SúperGironès es podrà guanyar la samarreta de la campanya “Jo també reciclo l’orgànica, sóc Súper Gironès“com a regal. Podeu clicar sobre la imatge.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmyzatJ11LVvQoTBIwLSZsgYh5HLN7BDimpgFzhbfrrM6D2w/viewform?c=0&w=1
·         Col·locació de 300 vinils de la campanya als contenidors de matèria orgànica de cadascun dels municipi per tal d’informar a la població i engrescar-los a participar. Municipis que participen en la campanya: Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Campllong, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Llambilles, Medinyà, Quart, Salt, Sant Gregori, St. Juilà de Ramis, St. Martí Vell i Sarrià de Ter.
  ·       Activitats de sensibilització a les aules: L’equip “Súper Gironès” visita les escoles  i realitza activitats de sensibilització per tal de treballar aspectes relacionats amb la recollida selectiva i el reciclatge. Aquestes activitats que són gratuïtes.

Centres educatius on es fan les activitats
Escola Dr. Sobrequés de Bescanó
Escola Les Moreres de Flaçà
Saint George School de Fornells de la Selva
Escola Forn d’Anells de Fornells de la Selva
Pompeu Fabra de Salt
Escola Silvestre Santaló de Salt
La Maçana de Salt
Escola El Gegant del Rec de Salt
Escola El Pla de Salt
Escola La Farga de Salt
Institut Vall del Llémena de St. Gregori
Escola Montserrat de Sarrià de Ter