Select Page
El catàleg, de 76 pàgines i disponible en 4 idiomes (català, castellà, francès i anglès), té per objectiu promocionar el Gironès com a destinació de turisme d’interior i mostrar tot el potencial turístic de la comarca. Aquest material ha estat elaborat per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès, amb la voluntat de millorar i redissenyar el catàleg que s’elabora des de l’any 2011.
La guia també està disponible on-line, per descarregar, al web de ‘Turisme Gironès’: http://www.turismegirones.cat/expe.pdf

Segons Quim Roca, Conseller de Turisme:  “És la nostra targeta de visita del projecte de dinamització turística sota la marca Gironès, Terra de Passeig, i té l’objectiu aglutinar i crear sinergies amb tota l’oferta turística de la comarca. El visitant trobarà en aquesta guia un recull dels atractius naturals i culturals del Gironès, el mapa de la comarca,  llistat d’empreses de turisme actiu i activitats, allotjaments i gastronomia . Roca ha reafirmat de que  “és sense cap mena dubte el nostre catàleg estrella del Gironès”.
El catàleg es distribuirà a l’Oficina de Turisme del Gironès i a altres oficines de turisme d’interès de la comarca, a més de fires i activitats turístiques on el Consell Comarcal hi participa.
Nota publicada, divendres 31 de març de 2017