Select Page
La sessió plenària d’avui ha aprovat amb els vots a favor de tots els grups polítics el conveni que regula la concessió de subvenció directa pel Festival Emergent 2017. D’aquesta manera es comencen a engegar els motors per a la celebració de la 13 edició d’aquest festival.

Emergent és un portal per a nous creadors, per a joves valors de les arts escèniques, als quals se’ls brinda l’oportunitat de mostrar el seu talent davant d’escenaris diversos i acompanyats per figures de renom o més reconeguts.

Aquesta edició, que es portarà a terme del 29 de juny al 8 de juliol, hi participaran 6 municipis del Gironès: Sarrià de Ter, Quart, Cervià de Ter, Vilablareix, Fornells de la Selva i Madremanya.

Segons el President del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, “des del Consell Comarcal es treballa i es potencia un projecte que articula la cultura i les arts escèniques als municipis de la comarca”. Busquets afirma que “Emergent esdevé una producció artística de gran qualitat que permet crear un vincle entre la cooperació i la mancomunació cultural fent que sigui un projecte de comarca i per a la comarca“.

Nota publicada, dimecres 19 d’abril de 2017