Select Page

Lectura de poemes i textos del món, organitzada pel Servei Comarcal de Català del Gironès i l’Ajuntament de Cassà de la Selva, amb la col·laboració d’entitats del municipi

El Servei Comarcal de Català del Gironès (CPNL) i l’Ajuntament de Cassà de la Selva han organitzat una activitat per celebrar la festivitat de Sant Jordi i, alhora, fomentar el respecte per la diversitat lingüística i cultural.


El dia 23 d’abril, a les 11.30 h, a la Sala del Centre Recreatiu, hi haurà una lectura de textos del món amb música i imatges. Alumnes dels cursos de català del municipi, persones participants en el programa Voluntariat per la llengua i integrants de diverses entitats del municipi, de diferents orígens i procedències, llegiran textos poètics, explicaran llegendes i faules, cantaran en les seves llengües d’origen i amenitzaran la festa. Podrem sentir-hi moltes llengües diferents. Serà una mostra més de la diversitat lingüística i cultural de les nostres comarques i els nostres municipis.

Encetarà l’acte la Coral Infantil L’Esclop i el clourà l la Coral Bell Ressò.

Per a més informació:
   
M. Salut Coll
responsable del Servei Comarcal de Català del Gironès (CPNL)
girones@cpnl.cat
972 21 32 62 / 606 20 40 83

www.cpnl.cat/girones

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l’any 1989 com a òrgan territorial d’aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, més de 90 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l’extensió territorial del coneixement i l’ús de la llengua catalana.