Select Page
La sala del Centre Recreatiu de Cassà es va omplir per celebrar Sant Jordi. Una vintena de persones van llegir poemes en la seva llengua materna o van fer una actuació musical en un acte que vol mostrar la diversitat lingüística i cultural del municipi.


Catalunya, Bulgària, Algèria, País Basc, França, Senegal, entre d’altres, van ser presents en aquest acte, que va comptar amb la participació d’un gran nombre d’alumnes, voluntaris, aprenents i membres d’entitats que van llegir un poema en la seva llengua materna. Les lectures es van anar intercalant amb peces musicals, com ara Abril 74, de Lluís Llach, cantada en romanès i català; una cançó popular maori interpretada per la Coral l’Esclop; o l’Estaca, també de Llach, interpretada per la Coral Bell Ressò. Tot plegat van contribuir a fer un acte emocionant i emotiu, que va començar amb el parlament de l’alcalde de Cassà, Martí Vallès, que va donar importància a l’acollida dels nouvinguts.

Després de repartir una rosa a tots els participants, els assistents van gaudir d’uns tastets del món, amb nombrosos plats típics de diversos països del món. Un moment distès on participants i assistents van compartir impressions sobre l’acte.

Nota publicada, dijous 27 d’abril de 2017