Select Page
www.cienciaentretots.cat
Ciència entre tots és una fira de ciència protagonitzada bàsicament per alumnat de secundària de diferents instituts de les comarques gironines i adreçada a tota la ciutadania (alumnat d’infantil, primària i secundària, joves universitaris, professorat, famílies…). 

També hi participen professors i alumnes universitaris i científics i divulgadors de Girona i d’arreu de l’estat. En aquesta quarta edició de la fira hi participen uns 500 alumnes, prop de 200 professors i divulgadors que ofereixen centenars d’experiments o conjunts d’experiències.
Ciència entre tots s’ubica a la plaça Pompeu Fabra i a la plaça de l’Hospital, entre la Seu de la Generalitat de Catalunya a Girona i la Casa de Cultura.
Ciència entre tots està organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu del Gironès conjuntament amb La Caseta – Serveis Educatius de l’Ajuntament de Girona, l’Obra Social “La Caixa” i la Facultat de Pedagogia i Psicologia de la UdG i rep el patrocini de la Diputació de Girona, el Consell Comarcal del Gironès, la Fundació Princesa de Girona i la FECYT.
 
Tota la informació sobre la fira es pots trobar a: www.cienciaentretots.cat
 
Divendres 5 de maig
La inauguració i l’espectacle. A les 6 de la tarda a l’auditori Josep Irla de la Seu de la Generalitat hi haurà la inauguració de la fira per part de les autoritats seguida d’un espectacle/teatre científic adreçat als joves i adults: Oh!ndas a càrrec de PAI (Promotora de Acción Infantil) companyia de teatre/animació de Saragossa.
Dissabte 6 de maig   
La fira. A partir de les 10 i durant tot el matí cada grup d’alumnes, científics i divulgadors disposa d’una o més taules on realitza de forma continuada (sense horari) l’experiment o conjunt d’experiències que volen mostrar al públic. Al llarg del matí es podrà participar al Joc de l’àtom que permetrà obtenir als participants un detall (científic) de la fira.
Nota publicada, dimarts 2 de maig de 2017