Select Page
Per quart any consecutiu, l’EMG participa a Girona Temps de Flors, amb el projecte “Faristol”.

El muntatge floral vol posar en valor aquest element tant utilitzat en totes les audicions musical.

El muntatge instal·lat al Tepidarium esquerra dels Banys Àrabs de Girona, ha estat dirigit per Euken Imanol Ledesma.

L’Escola de Música del Gironès, organisme depenent del Consell Comarcal del Gironès, participa per quart any consecutiu a la 62a Edició de Girona Temps de Flors amb el projecte floral “Faristol”. Aquest muntatge vol transmetre el valor d’aquest element en la vida d’un músic. 
Com a novetat, enguany s’utilitza fruita en el muntatge floral. Les melodies, els arranjaments, les harmonies són representades per les flors blanques i les pomes. Les partitures, els silencis i les notes a partir de les diferents rams que conformen el muntatge. I, com a pal de paller, el faristol. L’element vertebrador a partir del qual es pot escriure, descobrir i interpretar música.
Nota publicada, dissabte 13 de maig de 2017