Select Page
Properament finalitza la segona edició de la campanya Súper Gironès de foment de la recollida selectiva, una campanya de sensibilització que fomenta la recollida selectiva en aquesta ocasió de la fracció orgànica entre la població. Per això, gràcies als poders de la nostra Súper Heroïna i el seu equip, s’han visitat 30 centres educatius de la comarca on s’han realitzat activitats educatives a recordant com hem de reciclar les deixalles. 

Una de les missions de l’equip Súper Gironès ha estat sensibilitzar els més menuts de la problemàtica del malbaratament alimentari i la bona separació dels residus. Per això, s’han repartit als menjadors de cada escola la lona informativa “Al menjador de l’escola reciclem l’orgànica” que també recorda a l’alumnat que el menjar no es llença a la brossa.
La campanya ha inclòs el concurs Súper Gironès. Responent un qüestionari digital sobre la recollida selectiva, enviant una fotografia separant la fracció orgànica a casa a supergirones@girones.cat o penjant-la  a Instagram amb l’etiqueta #SúperGironès els participants s’han convertit també en herois del reciclatge guanyant la samarreta de la campanya “Jo també reciclo l’orgànica, sóc Súper Gironès”. El concurs continua vigent durant tot l’any oberta a la participació de famílies, esplais i entitats de la comarca.
Fotografia de l’alumnat de l’escola el Veïnat de Salt
Nota publicada, dimecres 24 de maig de 2017