Select Page
Durant el mes de maig s’han programat al Consell Comarcal del Gironès dues sessions de formació per al personal del Consell Comarcal del Gironès i del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt amb l’objectiu de millorar la qualitat lingüística de la documentació d’aquestes institucions.
A la primera, es van donar a conèixer diferents recursos en línia, com ara Optimot, per resoldre dubtes lingüístiques, i es van fer diverses cerques relacionades amb els seus interessos.

La segona sessió es va centrar en la redacció de correus electrònics: estructura, tractaments, frases més usuals, errors més freqüents i criteris de redacció.
Atès l’èxit de convocatòria de la iniciativa i la satisfacció dels participants, properament, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Gironès, es programaran més sessions destinades al personal dels ajuntaments de la comarca.
Nota publicada, dimecres 31 de maig del 2017