Select Page


Les sessions grupals del programa “Girona, territori integral” del Consell Comarcal del Gironès van començar el passat 23 de maig. Un total de 17 alumnes estan participant en les sessions programades que tenen com objectiu potenciar les competències dels joves i garantir la seva inserció en el món laboral.
En les 6 sessions proposades es treballen aspectes com l’autoconeixement, l’objectiu professional, la marca personal, l’entrevista de feina i les xarxes socials, entre altres.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil”, regulat per l’Ordre TSF/318/2016, de 22 de novembre.El projecte ha estat possible donada la coordinació de diferents agents implicats, entre ells, a més del Consell Comarcal del Gironès, l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament de Salt, la Fundació Ser.Gi, la Fundació Astrid 21 i el grup Cluster Èxit.
Segons Toni Vidal, Conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès “l’objectiu principal del programa Girona, territori intergral poder donar als joves de la comarca un conjunt d’eines que els ajudin a tenir una inserció més fàcil i efectiva al mercat laboral“.
Vidal ha afegit que ” es treballa per dur a terme programes d’ocupació als joves i promoure així la seva participació activa per desenvolupar el propi projecte professional”
Nota publicada, dijous 8 de juny de 2017