Amb la tecnologia de Blogger.

"L'Empestat" als Banys Àrabs, clourà el pròxim 30 de juny les activitats d'Escenaris 2017

• Prop de 120 representacions s'han donat a terme del 28 de gener al 30 de juny a diferents municipis de la comarca del Gironès. 
• Escenaris 2017 es clourà aquest proper 30 de juny a les 8 del vespre amb la representació de “L'Empestat” a l’emblemàtic edifici dels Banys Àrabs de Girona. 
• Escenaris és un bon exemple de mancomunació intermunicipal, on cada ajuntament aporta una part en benefici del conjunt del projecte; en aquest cas en el foment de la cultura. 

Escenaris 2017 es clourà aquest proper 30 de juny a les 8 del vespre amb la representació de “El Tast” a l’emblemàtic edifici dels Banys Àrabs de Girona. 


"L'Empestat" es basa en dos dels personatges de l’obra shakespeariana: les gures de Caliban (l’home-salvatge) i la d’Ariel (l’esperit de l’aire, caracteritzat per la música). Ambdós són els únics habitants d’una illa. L’empestat “en sec” ve a ser una versió de l’espectacle original, en què es manté íntegrament el text i la música, però varia la concepció de l’espai escènic. En aquesta versió “seca” es prescindeix de la pluja i de l’aigua, que en la versió original cau de forma constant. 

Espectacle està dirigit per Xavier Albertí, amb text de Jordi Oriol, i interpretat per Jordi Oriol i Carles Pedragosa. 

Amb tretze edicions, Escenaris, ha permès consolidar la programació de teatre professional en tots els racons de la comarca. Aquesta activitat mancomuna l’acció cultural dels ajuntaments dotar-los de més i millors eines de programació. A més, potencia un públic itinerant que fa més sostenibles els espectacles i, donant lloc a un altaveu per a tot tipus de propostes, amb independència de les dimensions del municipi que presenti l’obra.

Nota publicada, dilluns 26 de juny de 2017
© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262