Amb la tecnologia de Blogger.

Sessió formativa per al personal dels ajuntaments del Gironès

El 17 de juliol ha tingut lloc al Consell Comarcal del Gironès una sessió de formació per al personal dels ajuntaments del Gironès amb l'objectiu de millorar la qualitat lingüística de la documentació d'aquestes institucions.

La primera part de la sessió s'ha centrat a donar a conèixer diferents recursos en línia, com ara Optimot, i els assistents han pogut constatar la utilitat d'aquesta eina, que permet un ventall molt ampli de consultes i que abraça diversos aspectes d'ortografia, lèxic, morfologia i sintaxi, tal com han comprovat a través de diverses cerques relacionades amb els seus interessos.

La segona part de la sessió s'ha centrat en la redacció de correus electrònics: estructura, tractaments, frases més usuals, errors més freqüents i criteris de redacció.

La iniciativa, que s'ha dut a terme en col·laboració amb el Consell Comarcal del Gironès, s'ha programat després de l'èxit de les sessions similars anteriors destinades al personal de l'Ajuntament de Cassà de la Selva i del Consell Comarcal.

Nota publicada, divendres 21 de juliol de 2017
© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262