Select Page
L’acció s’emmarca dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Hi han participat tant treballadors de l’ens com també representants polítics.

La finalitat d’aquesta activitat era valorar els avantatges i inconvenients que té aquesta alternativa de vehicle per a realitzar els desplaçaments interns dels treballadors.


Amb motiu de la celebració a Catalunya de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, el Consell Comarcal del Gironès, ha donat la possibilitat que els treballadors pugin experimentar l’alternativa d’ús del vehicle elèctric per als desplaçaments entre municipis.

El personal del Consell podrà provar durant 3 setmanes el funcionament d’un vehicle 100% elèctric, gràcies a la col•laboració del Cilma i Nissan. Durant aquest període de prova, el vehicle estarà a disposició del personal del Consell per a realitzar  les visites tècniques relacionades amb les tasques comarcals.

La iniciativa pretén donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil, els quals que no emeten gasos contaminants ni C02, ni generen sorolls mentre circulen.

Segons Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès, es valorarà les característiques i les prestacions d’aquest vehicle i s’estudiarà la possibilitat de comprar-ne un. Busquets ha afegit “treballem per a millorar la mobilitat sostenible i el compromís del Consell i la comarca amb el Medi Ambient“.

Nota publicada, dimecres 27 de setembre de 2017