Select Page
El Consell Comarcal del Gironès organitza properament una jornada de presentació del programa  COMERÇLOCAL.CAT, el projecte de digitalització dels comerços d’àmbit local que realitza la Fundació puntCAT.

Dia: Dilluns, 16 d’octubre de 2017
Horari: de 10:00 a 11:00h
Lloc: Consell Comarcal del Gironès.  C/Riera de Mus 1A, 17003 Girona
Activitat gratuïta.


Destinataris:
Comerços del Gironès que no disposin de web i estiguin interessats en tenir presència en línia.

Objectiu: Aquest programa està pensat per a que el màxim nombre de comerços de Catalunya estiguin a la xarxa, ja que vora el 70% de les petites i mitjanes empreses de Catalunya no tenen lloc web. Així doncs, volem crear consciència de la importància de tenir presència en línia, reduir les barreres d’entrada al món digital, dotar a cada comerç d’un “Lloc Web Presència” i normalitzar l’ús del català a Internet.

Inscripcions a l’enllaç:
Cal inscripció prèvia a la presentació. Aforament limitat a 50 persones.
https://goo.gl/forms/UZjXCaAF2LtCgUQJ2
 

La Fundació puntCAT compta amb experiències molt positives a Girona, Reus, Sallent i altres municipis. Podreu veure alguns exemples dels webs creats al web http://comerçlocal.cat/ a l’apartat ‘Ja el tenen’.

Per a més informació trucar a 972 213 262 (Marta Rodríguez)