Select Page

Els Banys Àrabs de Girona participen en les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya.

Cap de setmana de portes obertes i visites guiades gratuïtes.
El Consell Comarcal del Gironès aposta per fer arribar la cultura a tothom.

Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya, als Banys Àrabs de Girona, gestionats pel Consell Comarcal del Gironès, s’organitzaran unes visites guiades gratuïtes per les seves instal·lacions, el dissabte 7 i diumenge 8 d’octubre, a les 12 h i les 13 h. A més a més, durant tot el cap de setmana hi haurà les portes obertes per tal que tots els ciutadans puguin contemplar aquesta joia d’estil romànic en l’horari habitual: dissabte, de 10 a 19 h, i diumenge, de 10 a 14 h.

El Consell Comarcal del Gironès treballa amb el compromís de difondre el patrimoni cultural i considera que aquest tipus d’activitats ajuden a aconseguir aproximar la cultura a tothom, un element clau en la línia de treball com a administració comarcal.
Nota publicada, dimarts 26 de setembre de 2017