Select Page
La nova edició d’aquest 2017 de “Passejades de Cultura” té la voluntat de donar a conèixer el patrimoni cultural dels municipis del Gironès.

L’arribada de la tardor no atura l’agenda d’activitats programades per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès. Aquest octubre posen en marxa unes visites guiades per redescobrir el patrimoni cultural dels pobles de Sant Julià de Ramis, Llagostera, Flaçà, Madremanya, Cervià de Ter i Sant Martí Vell. Aquestes visites es faran de la mà d’un guia oficial de l’Associació de Guies de Girona.

Les “Passejades de Cultura” donaran el tret de sortida el pròxim 8 d’octubre amb la visita a Sant Julià de Ramis, on es visitarà l’ermita de Sants Metges i el poblat ibèric Castellum Fractum. Les altres visites que s’inclouen en el programa es portaran a terme el diumenge 29 d’octubre a Llagostera, el 19 de novembre a Flaçà i el 10 de desembre a Madremanya. De cares al 2018, està programada la passejada el 21 de gener a Cervià de Ter i l’11 de febrer a Sant Martí Vell.

Passejades de Cultura és un instrument per tal que els municipis del Gironès pugin esdevenir un pol d’atracció turística a partir dels la història cultural de cada poble. L’objectiu principal és que cada municipi es consolidi com a referent turístic a partir del seu patrimoni cultural. Les visites, que es realitzaran en català, estan dirigides principalment al turisme local de Girona i Catalunya.

Com a novetat, aquest any és el primer que participa el municipi de Flaçà, on es visitarà el seu nucli antic descobrint el seu encant medieval, desconegut per a molts.

El preu de les visita és de 8€ per als adults, 4€ els nens entre set i dotze anys i gratuït per als més petits. Per tal de garantir la realització de les sortides és imprescindible que el visitant realitzi una reserva prèvia a través de la pàgina web www.turismegirones.cat

Una oportunitat per descobrir sis municipis amb un gran interès cultural i a tocar de la ciutat de Girona!

Nota publicada, divendres 29 de setembre de 2017