Select Page
L’Oficina Comarcal de Joventut, els ajuntaments de Gironès i la Taula de Joventut han promogut diferents reunions en els municipis de la comarca. Com a conclusió es constata que entre els joves de l’Administració hi ha molt de potencial i per aquest motiu es considera adient tirar endavant la proposta Young talent – busquem el talent jove en els municipis del Gironès.

Els objectius específics del Young talent es fonamenten en tres pilars: Contactar amb joves creadors i creadores de la comarca del Gironès; crear un projecte comú per a promocionar joves, cultura i Gironès; i afavorir la incorporació a les actuacions de persones en especial vulnerabilitat social i/o educativa.

Mira aquest vídeo per tenir més informació


El Young Talent és un concurs de talents artístics per joves del Gironès entre 15 i 29 anys, on cada participant té l’oportunitat de demostrar el seu talent artístic davant d’un jurat. S’hi podrà participar individualment o en grup. En aquesta primera edició s’estableixen quatre disciplines artístiques: arts plàstiques, arts escèniques, música i escriptura.

Cada participant es pot inscriure a les disciplines que vulgui. El concurs es farà el dia 21 d’octubre a partir de les 17h al teatre Puig d’Arques de Cassà de la Selva. Aquest dia els joves del Gironès podran demostrar el seu talent davant d’un jurat expert en el món artístic. En el cas de les arts plàstiques o l’escriptura es podrà fer una petita exposició que el jurat valorarà allà mateix (en el cas que no es vulgui fer una “performance” en directe).

Per formalitzar la inscripció s’ha d’enviar un correu electrònic a youngtalentgi@gmail.com indicant el nom, l’edat, la població i la disciplina en la que es voldria concursar i omplir aquests formularis en funció de si es vol participar en grup o individualment

En grup: http://dom.cat/1cal          Individulament: http://dom.cat/1cam

Segons Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès, “es tracta d’un integrador i participatiu“. “En aquesta primera edició es pretén aconseguir arribar a la màxima població joves i d’aquesta forma poder mostrar el talent que tenen els nostres joves” ha afirmat Busquets.