Select Page

El passat dissabte 21 d’octubre es va celebrar la primera edició del Young Talent del Gironès. LA valoració d’aquesta primera edició és molt positiva i ja s’està treballant en la propera.

Aquest projecte, organitzat per l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès amb el suport de la Diputació de Girona i la col·laboració dels ajuntaments de Cassà de la Selva, Llagostera, Vilablareix, Quart.

Aquesta iniciativa sorgeix a petició dels professionals de joventut que treballen en els ajuntaments de la comarca de Gironès amb la voluntat de fer aflorar el talent artístic que tenen els joves i que sovint és difícil que per si sols es doni a conèixer.

Més de 36 joves artistes van tenir l’oportunitat de participar en el concurs, de demostrar el seu talent davant d’un jurat i impressionar el públic assistent del Teatre municipal Puig D’arques de Cassà de la Selva, amb 28 actuacions de molt alt nivell.

El jurat, format per Mª Mercè Roca, Albert Fort, Edgar Massegú, Josep Mitjà, i Mariona Puigbaldoyra, va haver de valorar tots els artistes i decidir qui s’emportaria els diferents premis de les 4 disciplines: Arts plàstiques, arts escèniques, música i escriptura.

Un dels moments àlgids de la tarda va ser l’entrega d’un total de 7 premis repartits en les diferents disciplines artístiques. Els guanyadors van ser Jana Barneda (música), Olga Perxés (música), Marta Anglada (arts plàstiques), Unai Carballo (arts plàstiques), Laura Alabau (escriptura), Oriol Serra (arts escèniques) i Clàudia Hernández (arts escèniques). A cada un d’ells se’ls farà un videobook
professional i se’ls oferirà 3 actuacions /exposicions promocionals a diferents municipis del Gironès.

Per altra banda també es farà entrega als ajuntaments de la comarca un catàleg amb tots els artistes participants que tindrà com a finalitat donar a conèixer aquests joves talents artístics que tenim a la comarca.

Nota publicada, dilluns 23 d’octubre de 2017