Select Page

Els joves participants del programa, Girona, territori integral del Consell Comarcal del Gironès, es van tornar a trobar els passat divendres 29 de setembre i el 6 d’octubre per a fer dues sessions grupals.

L’objectiu principal de les sessions era conèixer en quina situació es troba la seva marca personal i quina és la evolució que ha tingut des del inici del programa fins a l’actualitat.

Aquestes sessions ajuden als joves a reposicionar-se i, també, a fer una valoració interna sobre si tenen la mateixa voluntat de seguir el mateix camí professional o bé canviar-lo.

Paral•lelament a les sessions també s’han realitzat simulacions d’entrevista grupal, així com activitats de comunicació no verbal.

Destacar que dels 17 joves participants, actualment 10 es troben en contractes superiors a 6 mesos, 2 en contractes temporals menors de 6 mesos i 5 en recerca activa de feina.

Segons Toni Vidal, Conseller de promoció econòmica del Consell Comarcal del Gironès “valorem molt positivament la feina feta, ja que cal recordar que aquest programa es va iniciar a començaments del mes de maig i per això estem convençuts que el percentatge d’insercions té moltes possibilitats d’augmentar”

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil”, regulat per l’Ordre TSF/318/2016, de 22 de novembre. El projecte és possible donada la coordinació de diferents agents implicats, entre ells, a més del Consell Comarcal del Gironès, l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament de Salt, la Fundació Ser.Gi, la Fundació Astrid 21 i el grup Cluster Èxit.

Nota publicada, dimarts 24 d’octubre de 2017