Select Page
El passat 13 de desembre es va realitzar una nova edició del taller d’avaluació de la idea emprenedora al Institut Vilablareix amb la participació de 18 alumnes de 3r ESO. Aquesta acció de sensibilització en el sistema educatiu treballa la importància de l’actitud emprenedora més enllà del valor professional i laboral.

El motiu que ha impulsat al Consell Comarcal a la realització d’aquests tallers és la transmissió i promoció d’aptituds, habilitats i competències emprenedores als alumnes del dels ensenyaments obligatoris i, molt especialment, a l’educació secundària.


Els tallers estan destinats a alumnes de Batxillerat i ESO, independentment de l’opció curricular que estiguin cursant, i formació professional. Aquests tenen com a objectiu fomentar l’esperit emprenedor entre els joves, a través d’activitats didàctiques i que potencien la participació i el treball en grup. Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

La valoració de l’acció ha molt ben valorada pels alumnes participants, puntant l’activitat amb un 8,4 sobre 10.  La sessió va anar a càrrec de la Marta Rodríguez Alonso, Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Gironès i s’emmarca dins el “Pla d’acció de l’àrea urbana sud-oest del Gironès 2016-2020”.

Nota publicada, divendres 15 de desembre de 2017